viernes, 20 de marzo de 2009


Kiko Veneno, Ojos de Brujo, Chambao, Jarabedepalo, Gossos, Hotel la Paz i Loten Namling

24 abril 2009 - Pavelló Olímpic de Badalona


Amigues i amics,


Tenim el plaer d'anunciar que estem organitzant un CONCERT ÚNIC en SOLIDARITAT AMB EL TIBET. Serà el pròxim 24 d'abril al Pavelló Olímpic de Badalona. JARABEDEPALO, KIKO VENENO, OJOS DE BRUJO, CHAMBAO, HOTEL LA PAZ i l'artista tibetà LOTEN NAMLING ens ofereixen el seu suport i música a SALVAR TIBET-CONCERT PER LA PAU. Més de tres hores de música perquè el Tíbet no caigui en l'oblit, després de 50 anys d'ocupació i d'un reiterat silenci de la comunitat internacional referent al tema.


NECESSITEM EL TEU SUPORT


L'objectiu del concert és recordar que des de fa mig segle el Tibet i el poble tibetà viuen "un veritable infern en la terra", com ha declarat recentment Sa Santedat el Dalai Lama. Urgeix que la comunitat internacional prengui cartes a l'assumpte i exigeixi un diàleg seriós entre el president xinès, Hu Jintao, i el líder del poble tibetà i Premi Nobel de la Pau, Tenzin Gyatso, el XIV Dalai Lama.



Pretenem omplir el Pavelló Olimpic de Badalona, però per a poder cobrir les despeses de producció necessitem que almenys 5.000 persones assisteixin al concert. Si aconseguim superar aquesta xifra, els fons recaptats es destinaran a ajudar als refugiats tibetans a l'Índia.



Convida als teus amics, divulga aquest concert entre els teus contactes. Per els que no puguin venir i vulguin col·laborar, hem obert una FILA ZERO. Trobaràs tota la informació sobre el concert i els artistes en aquest enllac:http://www.casadeltibetbcn.org/actividades/actividad2009/Concierto/cocierto.html


Fes de la teva participació un acte de solidaritat amb el Tíbet i a favor de la Pau Mundial.

No hay comentarios: